Наставникът на Черно море Илиан Илиев заяви, че моряците ще

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев заяви, че моряците ще
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Целта пред Черно море е класиране в първата шестица

Наставникът на Черно море Илиан Илиев съобщи, че " моряците " ще играят за шестото място в елита, а няма да вършат проекти, с цел да играят във втората осмица и да търсят седмото място, което дава право на присъединяване на бараж за последната квота от евротурнирите.

" Ние в никакъв случай не сме си правили сметки. Когато ги правиш, най-после идва кръчмарят и той дава сметката. Ние ще играем за шесто място. Дали ще го реализираме, ще забележим след двата мача от постоянния сезон. Няма естествен човек, който да не желае да има почитатели на стадиона. Трябва обаче да се взимат ограничения, които са без пропуски и да бъдат безкомпромисни ", сподели Илиев пред " Sportal ".

" Не направихме огромна селекция зимата, Курьор се завърна само. Играха се единствено четири мача, като много играчи не получиха шансове. Затова не виждам смисъл да вършим лятна селекция. Имаме млади играчи, само че нямаме фикс концепция да взимаме нови играчи. Ако някой реши да напуща, тогава несъмнено ще би трябвало да взимаме.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР