Наставникът на Черно море Илиан Илиев засегна много интересни теми

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев засегна много интересни теми
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Приемам лично историята с Томбак. Виждаме, че има някакво движение по строежа на стадион “Юрий Гагарин”

Наставникът на Черно море Илиан Илиев засегна доста забавни тематики в изявлението си за Sportal.bg от Анталия. Опитният треньор разяснява протичащото се в клуба, историята с юношата Ертан Томбак, който разгласи, че се отхвърля от футбола, а дни по-късно подписа със Славия, както и измененията в Левски с идването на Георги Дерменджиев и Павел Колев.

“Почти всичко, което бяхме планували, сме го изпълнили. Лошото беше, че когато тренирахме в България, се получиха някои травми с Георги Божилов и Васил Панайотов. Изиграхме нелоши контроли с положителни тимове. Очакват ни два хубави мача с Вардар и Александрия. Новите ни футболисти са двама - Родриго, който е атакуващ и може да играе на трите позиции в офанзива. Цветомир Панов е бранител и може да играе като ляв бек и десен. Пожелаваме триумф на напусналите футболисти. Нямаше да е прелестно да не са първи варианти и по тази причина се разделихме ”, стартира Илиев. 

“Не желая да разясня решението на Ертан Томбак. Малко ни поизлъга, само че това са неща от живота и му поисквам триумф. Приемам го много персонално, защото са израснали дружно със сина ми. В шести клас му помогнах да не спре с футбола. Имаше футболна болест, само че Мишо Илиев го излекува, откакто го предложих. Лошото от цялата обстановка е, че в този момент при нас е Виктор Попов от школата, който е с година по-малък, а неговото насърчаване се забави с 6-7 месеца ”, добави наставникът.

“Виждаме, че има някакво придвижване по градежа на стадион “Юрий Гагарин ”. Казаха, че до година-две стадионът би трябвало да е подготвен. Надяваме се да има съвременен стадион във Варна. Искаме да изградим тим, който да се бори като еднакъв с еднакъв против всички. Имаме късмет и да вземем Купата. Лудогорец имат построени структури в клуба, които дават резултат 8 години. Когато се влагат пари в един клуб на всички равнища, контролът е доста огромен. Зад този тим стои доста работа и средства ”, сподели още Илиан Илиев. 

“Не желая да използваме думата “легенда ”. Злоупотребява се с тази дума. Ситуацията в Левски съм я коментирал доста пъти. Всяка моя дума се интерпретира по друг метод. Надявам се, че след последните промени клубът ще тръгне напред. Последните години идват нови хора и слушат почитателите кой би трябвало да е треньор и кой футболист им харесва. Българският народен тим има бъдеще, само че би трябвало да сме дисциплинирани. Трябва да имаме и шанс, с цел да играем на огромен конгрес ”, приключи треньорът за Sportal.bg.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР