Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели своето мнение след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели своето мнение след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Естествено, че щом си тук, искаш и да продължиш напред

Наставникът на Черно море Илиан Илиев показа своето мнение след успеха на " моряците " над ЦСКА с 2:1 в четвъртфинален мач от Sesame Купа на България. Специалистът показа, че са имали състезателен късмет, само че е удовлетворен от показанато от своите играчи.
" Бяхме разучили добре противника, а ние бяхме дисциплинирани. Имахме и състезателен късмет, само че работихме за това. Футболистите се вложиха оптимално. Знаем по какъв начин играят ЦСКА, само че беше значимо да не ги оставяме да изнасят умерено. Справихме се с това и не идваха положителни топки след това ", стартира Илиев.
" Двете греди пристигнаха при 2:0, тъй че, в случай че бяха влезнали, щеше да е по-трудно за нас. Това, което се случи след 2:0 бяха повече безредни офанзиви на ЦСКА и терзание от наша страна. Аз почитам доста труда на футболистите ", добави наставникът на Черно море.
" Надяваме се първо да забележим жребия, всеки желае да вземе Купата, само че преди този момент има два полуфинални мача, а също така и състезание. Естествено, че щом си стигнал дотук, искаш да продължиш и напред ", приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР