Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, сподели мнението си

...
Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, сподели мнението си
Коментари Харесай

Илиан Илиев изригна срещу БФС

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, показа мнението си от равенството 1:1 с отбора на Царско село.

" Изненадахме се, че Царско село играха толкоз отбранително. В тези условия чакахме топката да върви по-бавно. Те бяха много затворени и в такава обстановка да ти създадат една контраофанзива, за малко щяхме и да загубим. Щеше да е незаслужено. Трудно се контролираше топката, би трябвало да въртиш по-бързо фланговете, с цел да намериш дупка. Все отново по-малкото зло е реалност. Очаквахме да победим, само че най-после щяхме и да загубим ", съобщи Илиев.

" Имаше разбърквания, можехме да сме малко по-съобразителни. Не успяхме и тук, само че продължаваме напред. В сгъстена конюнктура се опитахме да играем бързо. Това можеше да докара и до другото - да бъркаме и да вършим благоприятни условия за контраофанзива. Те съумяха и разчитаха на това. Признавам си, в последните два мача, откогато е Любо Пенев, тимът играе много атакуващо. Сега избраха по-различно и ни затрудниха. Може би трябваше да играем по-директен футбол, само че нямаме този вид нападател. "

" Всичко може да забележим. Имаме варианти, млади момчета. Може да имаме забележки единствено при бековете - трябваше да се включват повече, да дублират фланговете. Затова бяха и промените. Живнахме малко, само че трябваше да се направи доста повече. Нашите инструкции бяха да сме по-внимателни, гледахме да играем на несъмнено и ненапълно улеснихме защитаващия се тим. "

" Още от предходната година говорихме - ще има някаква смяна, мина Конгресът. Сега пускаме играчите в отмора с неведение по кое време играем. Ако играем в петък, ние можем да си създадем програмата за идната седмица. Не знам, толкоз ли е мъчно? Вярно, че уикендът не работят във футболния съюз, но трябваше да помислят. Тази смяна не я виждаме. Всичко си е постарому ", приключи наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР