Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че се е

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че се е
Коментари Харесай

Илиан: Извиняваме се на хората за това, което им причинихме

Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че се е извинил на почитателите на " моряците " след провалянето с 1:5 от Септември (София) на " Тича ". Бившият национал добави, че тимът му е подценил столичани.

" Ако ги знаех аргументите, друго щяхме да създадем. Не знаем, мъчно е да приказваме в този момент след мача. Можем да се простим на хората за това, което им причинихме. След мача с Левски може би подценихме Септември. Когато допускаш такива неточности, изключително за втория гол, е доста мъчно да не загубиш вкъщи. Необясними неточности, само че се случва във футбола.

Няма смисъл да приказваме по-късно показване. В отбранителен проект бяхме ужасни. Още при първата си офанзива, Септември ни вкара гол, който не би трябвало да се позволява. При 1:3 имаше някакъв подтик, само че не е това, което би трябвало да се позволява.

Не може да има отмалялост от пътешестване и така нататък Това са нелепости, тъй като сме при започване на сезона. Моя неточност е, че може би бяхме изиграли мача авансово. А това беше сериозен съперник, подцениш ли противника, това е пагубно. След мача се извинихме на агитката, какво друго да им кажем ", сподели Илиев.

Снимка: Булфото Първа лига 3 кръг, събота 4 август  Черно море 1:5краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР