Наставникът на Черно море Илиан Илиев поясни, че липсата на

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев поясни, че липсата на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не бяхме концентрирани, Лудогорец наказва всяка грешка

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разясни, че неналичието на централизация у футболистите му е помогнала на Лудогорец да завоюва мача си с Черно море.

.

" Не стигна централизация. Не бяхме съсредоточени във значими моменти, изключително при втория гол. Когато Лудогорец има пространствата в отбрана е мъчно да играеш. Те могат да санкционират всяка неточност, както се случи и с третия гол. Имахме обстановки преди да изравним. Второто полувреме стана добър мач и за двете страни. Те направиха положителни контри, ние държахме топката, въртяхме фланговете и създавахме обстановки. По остарял български бит на полувремето излезе различен арбитър и видяхте, че имаше доста накъсвания на играта ", показа той след дуела.

Старши треньорът на варненци има вяра, че възпитаниците му ще си вземат поучения от загубата

" Лудогорец не е неприятен тим. Има положителни единици за нашето състезание. Струваше си да опитаме да ги победим. Не успяхме, само че ще си вземем поуките за идващия път. Първите кръгове не показахме какво можем игрово. Днес ние играхме с топката против тим, който обича да владее топката. Съжалявам, че не вкарахме по-рано головете и че допуснахме втория гол доста елементарно ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР