Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали момчетата си за

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали момчетата си за
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябва повече да вкарваме, ще има 1-2 нови зимата

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали момчетата си за представянето им в мача с Арда, без значение че борбата приключи наедно 1:1. " Моряците " насочиха 25 удара, само че осъществиха едвам един път и съгласно него тъкмо тези пропуски са повлияли на крайния излаз.

" Отговорът е явен - като не можахме да отбележим, обикновено е да не победим. Имахме много положения, а това е един от най-хубавите ни мачове в нападателен проект. И в отбранителен бяхме добре, реакцията ни при контрите им беше добра ", съобщи Илиев пред DIEMA SPORT.

" Знаехме, че Арда обича да играе по този начин, само че голът им падна против течението на мача. От футболистите няма какво да съм неудовлетворен, само от завършващата фаза съм неудовлетворен. Много пъти заслужавахме да победим и не го направихме този полусезон, само че заслужаваш да биеш, в случай че вкарваш. Не върших смени най-после, тъй като всичко ни се получаваше, само че не можехме да вкараме ", съобщи той и разкри върху какво ще работи.

" Трябва да търсим промени освен в завършващата фаза, само че и като цяло да вкараме повече експедитивност в изнасянето на топката. Имаме най-вече атакки и центрирания в елита, само че би трябвало да поработим много в завършването им. То би трябвало и малко шанс, малко гений за това ", показа Илиев и приказва за идната зимна селекция.

" Със сигурност няма да имаме огромни промени откъм фрагменти, имаме много млади момчета. Към тях желаеме да прибавим един-двама по-опитни играчи, които да доведат повече класа и да оказват помощ непосредствено с включването си на тези млади момчета ", приключи треньорът на Черно море.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правил
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР