Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си въпреки

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си въпреки
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Липсваше ни концентрация, през второто полувреме излезе друг съдия

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си макар домакинската загуба с 2:3 от Лудогорец. Специалистът обаче изрази неодобрение от съдията, който през второто полувреме давал доста фалове и накъсвал играта.
 Лудогорец съумя да превземе Лудогорец съумя да превземе " Тича "
“Раздадоха се футболистите, само че липсваше централизация при започване на двете полувремена. Бързите играчи на Лудогорец се прибраха и на контраофанзива ни притесняваха. Липсваше ни централизация. След техния гол създадохме много обстановки и трябваше да изравним по-рано. След 3:1 отново се върнахме в мача, тъй като Лудогорец не стопира.

Психологическото преимущество след изравняването беше наше, само че след това отново бе при тях. Съжалявам, че не взехме най-малко еднакъв. Ще си извлечем поуките и идващия път - по-добре.

Играхме добре с топката. Лудогорец не обича да бяха след топката. Получи се двуостър мач - хванаха ни на контраофанзива, ние имахме опция да изравним. Второто полувреме излезе различен арбитър, друг от първото. Две-три контри ни прекъсна. Накъсваше играта, а от това печели тимът, който води в резултата ”, оплака се Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР