Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след поражението на

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след поражението на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Някои наши футболисти имат проблеми, когато гостуваме

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разгласи след провалянето на неговия тим с 2:3 от Славия в София, че някои от футболистите на моряците имат проблеми при гостуванията.

“Така стана, че в продълженията ни вкараха гол и победиха. По-справедлив бе равният резултат, само че одобряваме провалянето и продължаваме напред. Имахме проблеми с отсъстващи футболисти. Прекалено рано мислехме, че мачът е приключил и сме взели най-малко еднакъв. Но при статичните положения подценихме някои обстановки и ни вкараха победния гол. Този резултат сигурно не ни радва доста, само че е реалност.

Някои наши футболисти имат проблеми, когато гостуваме. И различен път съм го казвал. Имахме обстановки, при които можеше да поведем с 3:1. Тези дребни обстановки взеха решение мача. Търсихме трети гол, само че когато не се получи, трябваше да сме по-концентрирани в отбранителен проект. Разликата да играеш у дома и на открито е голяма. И против ЦСКА имахме моменти, в които ни липсваше самочувствие.

Ако имаме двама-трима футболисти, които в тези моменти да покажат малко повече самочувствие, ще спечелим. А и ни трябваше и повече шанс. Това е”, сподели Илиан Илиев. Първа лига 22 кръг, вторник 19 февруари  Славия 3:2краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР