Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви, че причина за

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви, че причина за
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Допускаме елементарни голове. Днес не заслужава ме да загубим

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разгласи, че причина за неприятните домашен резултата в Първа лига, в това число и днешното проваляне с 1:2 от Славия, се дължат на на многото обикновени попадения, които позволяват моряците.

``
реклама

“Пускаме доста обикновени голове. Това го споделям с увереност и освен през днешния ден. Като цяло, в случай че погледнем мача, не заслужавахме да загубим. Ради Василев вместо да изравни, след 10 минути си изкара втори жълт картон. През второто ни вкараха с първия удар. На моменти сме хазартни. При тази висока преса у дома ни хващат на контри. Вкараха ни гол срещу логиката. Неприятното е, че имахме в наша изгода и публиката, имаше напредък след изравнителния гол, само че допуснахме ново попадение. Опитахме се да изравним с 10 индивида, само че не се получи.

Това е футболът - може да си най-хубавият като качества, само че нямаш ли душeвност, не можеш да играеш огромен футбол. Психологическият проблем?! Не можем да се оправдаваме с това. 

Нямахме и шанс в някои значими моменти. Повтарям обстановката с Ради - вместо да изравним, ние оставаме с 10 индивида ”, разяснява Илиев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР