Наставникът на Черно море - Илиан Илиев нямаше обяснение за

...
Наставникът на Черно море - Илиан Илиев нямаше обяснение за
Коментари Харесай

Илиев: С 3-4 мача затрихме добрите впечатления, които оставихме през годината

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев нямаше пояснение за слабата продукция, която неговите ученици изнесоха против Левски. Припомняме, че варненци паднаха тежко с 1:5 при визитата си на " Герена ".

" Неприятният резултат се дължи на ужасната ни игра в отбрана. Където и да погледнем бяхме зле, което е необяснимо, приказвам за отбранителен проект. Абсурдно е, желая да се извиня на нашите почитатели за това показване откъм гърба. При центриране им влезе първият гол, след това незабавно вторият. Вкарат ли ти водещите тимове два бързи гола, става неприятно. Положенията, които те сътвориха като игра, пристигнаха от центрирания, на които за мен вратарят и отбраната могат да реагират надалеч по-добре. Вкарахме гол, само че допуснахме пет, което е нетипично за нашия тим. Умора сигурно няма, против Левски на " Герена " не виждам да има по-голяма мотивация ".

" С 3-4 мача затрихме положителните усещания, които оставихме през годината. Ще имаме съществени диалози през седмицата. Тръгнахме да играем мачле, да се надиграваме с Левски и забравихме за нашата врата. Форматът е подобен, че в случай че се съкратят точките на две, ще има конспирация в плейофите, не се прави у нас. Форматът обаче не ни е отговорен за головете в нашата врата. Хванаха ни на центриране от аутлинията, неуместно е. Не е прелестно да допускаш гол, сигурно. Говоря за вратаря. В другия мач би трябвало да сме по-стегнати, по-отговорни. Четвъртото място отново е някакъв тласък ".
 Левски победи Черно море с 5:1
Левски с първа победа на " Герена " за 2019 година, " сините " с погром над Черно море

Селекцията на Георги Тодоров вкара пет гола на " моряците " и понижи изоставането си от ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР