Наставникът на Черно море Илиан Илиев не спести суперлативите към

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев не спести суперлативите към
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Играчите ми на моменти бяха почти перфектни

Наставникът на Черно море Илиан Илиев не спести суперлативите към своите футболисти след 2:1 над Лудогорец в 31-ия кръг на Първа лига . За повторно през календарната 2019-а година „ моряците” надиграха първенеца на своя „ Тича”, което завърза още веднъж интригата към първото място.

Черно море от своя страна се изкачи най-малко краткотрайно до 4-ото място с 48 пункта. Лудогорец остава водач със 70 точки, само че това отваря късмет пред преследвача ЦСКА (65) да съкрати изоставането си, в случай че победи Ботев Пловдив.

„ Аз не мисля, че единствено в този мач спазихме тактическите инструкции до дъно. И в предния мач от шестицата беше по този начин, също и против ЦСКА, само че да не ги изброяваме в този момент. Доволни сме, само че освен през днешния ден. Пропуснахме да победим с по-голям резултат. Футболистите бяха на моменти съвсем съвършени. Може и да е мощна думата, само че се виждаше, че това, което сме желали от тях, а те го могат, го направиха. Пропуснахме още положения, с които да решим мача. Затова напрежението беше до последно”, разяснява Илиев.

„ Най-важното нещо против Лудогорец беше линиите в отбрана да бъдат близо една до друга, а също и да съкратяваме дистанцията до индивида с топката. Играчите на Лудогорец, в случай че ги оставиш да мислят свободно с топката, намират пасовете. Не бяхме съвършени в отбранителен проект, имаше някои неточности, само че въпреки всичко играем против Лудогорец. Не мога да осъждам футболистите. Куриозното е, че там където Лудогорец не ги чакахме да са толкоз мощни – статичните положения – оттова допуснахме попадение”, съобщи старши треньорът на варненци.

В идващия кръг Черно море още веднъж е хазаин, този път против ЦСКА, който също падна надвит на „ Тича” по-рано през годината.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР