Наставникът на Черно море Илиан Илиев не скри радостта си

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев не скри радостта си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: В такива мачове става ясно на кого може да се разчита

Наставникът на Черно море Илиан Илиев не скри насладата си от постигнатия резултат против Локомотив (Пловдив) на “Лаута”. “Моряците” приключиха наедно (2:2) с пловдивчани в среща реванш от финалния плейоф за 7-о място в Първа лига. Така с общо резултат 4:3 Черно море отстрани “смърфовете” и ще чакат утрешните против на Левски и Берое, с цел да схванат своя съперник за влизане в Лига Европа.

" Не влязохме добре в мача. Отборът на Локомотив беше по-агресивен. Трудно се играе на “Лаута” и първото полувреме го потвърди. Физически стояхме по-добре от Локомотив. Разделихме си по две полувремена. Продълженията бяха в наша изгода и мисля,че заслужавахме успеха. Имаше хора, които се огънаха под натиска на публиката, което не е добре. Трябва да играем по друг метод, само че въпреки това такива мачове са показателни на кого може да се разчита. Поддадохме се психически под натиска на съперника. Не чакахме Локомотив да стартира толкоз нападателно. Много е мъчно да промениш настройката ни за няколко минути. Догодина ще повишим равнището освен като класиране, само че и като футбол. Не сме създали огромна крачка. Програмата ни не беше лека ", стартира експертът.
 Локомотив Пд - Черно море @@@
Важно беше футболистите да повярват в своите качества. Имахме проблеми с крайните бранители. Отборът ни може доста повече. Трябва да работим, с цел да не бъдем сюрпризирани през идващия сезон. Очаквам сложен бараж. Трябва да пътуваме много. От борба да не изпаднем, в този момент играем бараж. Бяхме в тежка обстановка, само че ще се опитаме да бъдем добре подредени и да не позволяваме неточности. Няма страсти, когато играем против Левски. Бил съм треньор на много тимове. Надявам се да изиграем добър мач и да се класираме за Европа. Когато взех тима при подготовката, бях сюрпризиран от много неща. Бях сюрпризиран неприятно, само че сме работили да отстраним проблемите. На моменти бях шокиран от много неща. Футболистите ни могат да играят с топката, само че не употребяват мощните си страни ", приключи Илиев. Първа лига 2 кръг, събота 19 май  Локомотив (Пловдив) 2:2краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР