Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 0:1

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 0:1
Коментари Харесай

Илиев: Нека най-после Левски вземе някоя купа, та да спре цялата истерия

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разяснява провалянето с 0:1 от Левски, с което "моряците " бяха отстранени от конкуренцията за Купата на България.

"Отмениха ни постоянен гол. Можехме да отидем в продължения и мачът ставаше различен. Второто полувреме променихме схемата. Аз от моите футболисти искания имам, само че играхме против проведен тим в отбрана. Успяха да запазят резултата. Малко творчеството ни куцаше ", съобщи Илиев.

"Най-голямата рекламация, която имам, е при голът, тъй като заспахме. Допуснахме доста елементарен гол. Преди това нямаше даже концепция някой от двата тима да вкара гол, тъй че се получи здрав мач ", сподели Илиев.

"Няма да го разясня повече, да не изпадаме в детайлности. Първо, благопожелавам им прекосяването. Нека най-сетне да вземат някаква купа, с цел да спре тази нервност. В тези мачове дребните неща накланят. Първо голът от корнер не е корнер, а е навън. После имаме анулиран гол за нищо. На шампионата също ни анулираха гол тук при 0:0. Тези неща не би трябвало да се случват на Герена, само че се случиха. Пожелавам им триумф. "

"При статичното направихме огромна нелепост, само че беше значимо второто да поправяме нещата. Да, ситуациите бяха малко, само че Левски имат добра отбрана, плюс двамата им опорни халфове, които се влагат доста. Така че ни беше мъчно да намираме път през второто полувреме, тъй като се затвориха. Но мачът е в историята, остава поуката, че тук би трябвало съвсем да си непогрешим, защото всяка неточност може да се накаже ", съобщи Илиев.

"Не желая да разясня мача с Лудогорец, защото вътрешно ще издрънкам още някоя нелепост. Имаме двама осъдени, може и контузени да има. Ще мислим на следващия ден, в петък, нямаме доста време за възобновяване. Имахме предпочитание да продължим в Купата, в този момент няма да чакаме нищо пролетта, само че това не значи, че няма да се готвим за идващите мачове. Предстои значим мач с Лудогорец, по-късно още по-голям с Арда и по-късно вършим сметки ", приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР