Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от игровото

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от игровото
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Тактически стояхме добре, момчетата се раздадоха за успеха

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази удовлетворение от игровото държание на своите при успеха над ЦСКА с 2:0 в мач от 21-ия кръг на Първа лига на " Тича ".

" Футболистите се раздадоха, само че си е истина, само че тактически бяха съвършени съвсем в целия мач. На полувремето коригирахме нещата, водещите тимове разчитат, че с най-малко старания да имат оптимален резултат, това се получи в моменти през първата част. Второто с два-три паса създадохме рискове, само че вкарахме от статично състояние, футболистите направиха по този начин, че да победим, раздадоха се напълно, бяха добре готови и тактически. Имат характерности, мъчно е да ги разучиш поради, че те идват с нов треньор. Ако нашият тим стои добре тактически, мъчно може да бъдем сюрпризирани, без значение, че противникът може да е по-класен ", разяснява Илиев пред камерата на Диема Спорт.

" Надявам се, да сме си взели поука от есента, против първите осем-девет тима имаме позитивен баланс, в някои мачове губим централизация за няколко минути и би трябвало да обръщаме нещата при мачове с тимове, които са след нас в таблицата ", добави той, написа gong.bg.

" Отборите са близо един до различен, беше значимо да вземем 3-те точки, с цел да запазим дистанцията, има още доста мачове до разделянето на първа шестица и втора осмица, в случай че всеки се раздаде изцяло за тима, Пламен Димов, Васил Панайотов излизат за идващия мач, ще сме леко осакатени, както са мачовете всеки един може да се наложи да влезе, удовлетворени сме от подготовката, със Славия може да се появят хора, който през днешния ден не играха ", сподели още треньорът на Черно море.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР