Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството 1:1

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Днес не е било писано да победим

Наставникът на Черно море Илиан Илиев приказва след равенството 1:1 против Арда. Той е на мнение, че тимът му е позволил уязвимост от предходната година, когато не е затварял мачовете си.

„ Обърка се това, което правихме и предходната година в някои мачове – не затворихме мача. Гостите имаха обстановка и вкараха гол. През първото полувреме имахме много обстановки. Когато мачът виси на един гол, Арда има опитни играчи и вкара гол. Днес не е било писано да победим. Може би това коменсира за предните две семейства ”, разяснява Илиев пред " Диема Спорт ".

„ Нервност – не. Може би малко прибързаност. Нормално е да играеш малко по-предпазливо. Минало е Сердюк. Продаден е. Трябва да намираме решения. Беншаа си свърши работата. Може да желаеме да е по-активен. Сердюк не е бил 5 години при нас, с цел да кажем, че ще го заменяме. Клубът завоюва от него. Допускали сме такива моменти. Съжалявам, че изпуснахме точки, които ги заслужавахме. Трябва да се подготвим за дербито със Спартак Варна, тъй като отново ще е по този начин и в идващия мач ”.

„ Всеки желае да победи в дербито. Трябва да вкарваме повече голове. Трябва да сме доста добре в прехода от офанзива в отбрана. Това ще реши нещата ”, сподели още Илиев.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР