Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, даде мнението си след

...
Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, даде мнението си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Постигнатото от нашите играчи е малко, за да има голяма конкуренция

Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, даде мнението си след церемонията за Футболист на годината. Специалистът попадна за поредна година в челната тройка на наставниците. 

„ Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, когато съм в тройката. Оценката на хората е голяма чест и самопризнание за мен. Винаги сме задължени да създадем повече с нашия отбор, за помогнем повече на българския футбол “, стартира Илиев.

„ Има много млади момчета, които влизат с триумф в специалността. Дано повече им се дава късмет и да получават повече време, с цел да се развиват. Винаги има някои клубни пристрастия, както при нас, по този начин и при футболистите. Може би постигнатите неща от футболистите са малко, с цел да има по-голяма конкуренция “.

„ Трябва да се работи доста повече в школите и по-късно да се даде поле на тези младежи в чужбина, откъдето да печелят най-различни награди “.

„ Треньорите без футболистите сме изгубени, само че е огромна ролята на наставника да съобщи към тях това, което желаят “.

„ Аз съм максималист и постоянно съм неудовлетворен. С малко повече шанс и работа можеше да станем трети, което щеше да е второто такова достижение в цялата история. Винаги желаеме освен това, само че би трябвало да работим в тази тенденция “, приключи. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР