Наставникът на Черно море Галин Стоянов коментира поражението от Академик

...
Наставникът на Черно море Галин Стоянов коментира поражението от Академик
Коментари Харесай

Галин Стоянов: Освен Гавин, нямахме друг човек, който да вкара от тройката. Топката просто не влизаше

Наставникът на Черно море Галин Стоянов разяснява провалянето от Академик Бултекс 99 в оспоран конфликт:

``
реклама

" Имахме много запаси във връзка с някои от играчите ни. Неща, които умеят да вършат през днешния ден не се получиха напълно. Борихме се второто полувреме по друг метод. В началото сякаш влязохме безгрижно в мача. След това се върнахме в мача. "

" Проблемът беше, че с изключение на Гавин, който изигра необикновен мач, нямахме различен човек, който да вкарва от тройката. Това не е особено за нас и ни попречи. Защото методът на отбрана на Академик Бултекс 99 предизвика далечна пукотевица. Вкарах играчи, които са положителни на тройката, само че през днешния ден топката не влизаше. Ако бяха влезнали още 2-3 тройки, щеше да бъде друго. По този метод отбраната против теб става сполучлива. "

" Имахме късмет да победим, удовлетворен съм от момчетата, имаме и проблеми, само че няма да влизам в детайлности. Поздравявам Академик Бултекс 99 - завоюва залужено, водеше съвсем през целия мач, по класен е от нас. Победата би ни дала преимущество пред директните ни съперници, само че показахме положително лице и считам, че няма да стоим на дъното на таблицата. "

Джеймс Гавин, осъществил 36 точки в дуела, добави: " Първо желая да поздравя Академик Бултекс 99 за успеха. Бяхме покрай това да спечелим. Поздравления и за съотборниците ми, че се борихме всички до края. Целта ни бе да спечелим, само че очевидно единствено битката ни не бе задоволителна. Беше въпрос да си осъществяваме последната офанзива. Стъпка по стъпка ще се опитаме да накараме нашите почитатели да се гордеят с представянето ни. Щастлив съм в България, веселя се на поддръжката на треньора, клубът се пробва да ни основава положителни условия за работа. Тази загуба боли, само че ще продължим да работим. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР