Наставникът на Челси Томас Тухел беше доволен след победата над

...
Наставникът на Челси Томас Тухел беше доволен след победата над
Коментари Харесай

Тухел доволен: Хавертц и Вернер направиха това, което очаквахме

Наставникът на Челси Томас Тухел беше удовлетворен след успеха над Фулъм с 2:0. С този триумф „ сините “ останаха в четворката на Висшата лига.

Германският експерт отличи особено представянето на своите сънародници Кай Хавертц и Тимо Вернер. Хавертц означи и двата гола, с което сподели, че се намира в отлична форма в края на сезона.

„ Знаехме, че мачът няма да е елементарен. Фулъм постоянно е сложен противник, по тази причина съм горделив от метода, по който играхме. Опитахме се да направляваме мача от началото до края. Можехме да решим нещата в наша изгода и по-рано, само че значимото е, че се представихме на равнище и победихме. Не са доста тимовете, които преобладават напълно против Фулъм. В такива мачове има повече какво да загубиш, в сравнение с да спечелиш “, съобщи Тухел.

„ Не допуснахме разпределяне сред двата полуфинала в Шампионската лига. Подходихме съсредоточено и това приказва добре за футболистите. Кай Хавертц направи това, което чакахме от него. Той се възползва от получения късмет, вкара два гола и дружно с Тимо Вернер игра доста мощно. Днес и двамата ни нападатели се показаха чудесно “, показа мениджърът на лондончани.

„ Надявам се травмата на Мейсън Маунт да не е сериозна. Иска ми се да имам вяра, че той ще е изцяло възобновен за реванша против Реал Мадрид “, добави Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР