Наставникът на Ботев (Враца) отдаде поражението с 2:3 от Арда

...
Наставникът на Ботев (Враца) отдаде поражението с 2:3 от Арда
Коментари Харесай

Здравков: Кога ние ще вкараме три гола след подаръци?

Наставникът на Ботев (Враца) отдаде провалянето с 2:3 от Арда (Кърджали) на прекомерно многото самостоятелни неточности.

" Допуснахме три-четири съществени неточности през първото полувреме. И при първия гол, и при аления гол на Аласан има неточности. И при втория гол бяхме статични. Индивидуалните неточности се отразиха много неприятно. Съдията изпревари събитията. Преди да сменяем Аласан, той получи червен картон. Имахме няколко футболисти, които не бяха подготвени от първата минута. Питах момчетата в съблекалнята дали на нас ще ни се случи да означи три гола след дарове.

Играем обичайно. В няколко моменти от мача дори доста добре, след което има самостоятелни неточности. Липсата на централизация е доста неприятно нещо за всеки тим.

Всяка една загуба тежи. Дори да е в мач, в който се знае класирането. За мен тимът има нужното предпочитание и качества. Смятам, че с една победа ще се върнем на правия път ". efbet Лига 18 кръг, събота 20 февруари  Арда (Кърджали) 3:2краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР