Наставникът на Ботев Враца Даниел Моралес бе изключително разочарован от

...
Наставникът на Ботев Враца Даниел Моралес бе изключително разочарован от
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Срамно е! Разочарован съм и ме боли

Наставникът на Ботев Враца Даниел Моралес бе извънредно отчаян от разгромната загуба на своя тим с 1:8 от Лудогорец. Специалистът показа, че се срами и поема виновността за провалянето, като добави, че ще беседва с управлението на клуба.

„ Разбира се, да играеш против Лудогорец, ЦСКА, Левски е мъчно и не е срамно да загубиш, само че не и по този метод. Допуснахме доста неточности. Бях доста стимулиран за подобен мач, където всеки може да се покаже и потвърди. Аз съм огромният провинен и поемам виновността за всичко. Момчетата се пробваха, само че не съумяха. Всичко, което имахме като хрумвания, не можахме да го осъществим. Имахме неприятно нареждане на нашия тим, само че нямаме опрощение. Загубата си е загуба и боли “, стартира Моралес.

„ Не считаме, че неналичието на някои играчи е повода за загубата. Да, положителни футболисти ги няма, само че други влизат. Такава загуба не съм имал през живота. Това е срамно. Това е Лудогорец, само че би трябвало да имаме достолепие. Срамувам се да изляза на улицата при почитателите. Благодарен съм на всеки, който ме е подкрепил. Ще забележим какви решения ще вземем “, продължи експертът.

„ Следващият мач е доста значим, против пряк съперник за оцеляване. Утре е ден за размисъл и да седнем с управлението да забележим какво ще решим. Разочарован съм и ме боли доста “, приключи Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР