Наставникът на Ботев Пловдив Петър Пенчев сподели първите си мисли

...
Наставникът на Ботев Пловдив Петър Пенчев сподели първите си мисли
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев: Истински крах, нищо не функционираше! Ще се опитаме да измием този срам

Наставникът на Ботев Пловдив Петър Пенчев показа първите си мисли след разгромната загуба с 0:6 в градското дерби от 14-ия кръг на efbet Лига против Локомотив Пловдив в парк " Лаута ". Според него срещата е тръгнала неприятно още от началото, защото " смърфовете " са дръпнали в резултата още с първите си два изстрела.

" Истински провал. Мачът се разви доста неприятно. Отбелязаха ни с първите два удара. Грешка в изнасянето на топката. След изгонването на Джонатан нямахме никакви шансове ", стартира той.

" Прекалено доста неточности. Всеки, който играе, би трябвало да поеме от своята отговорност. Трудно ми е да приказвам. Това ни е пети мач, в който играем по този начин. И преди сме играли в тази групировка. Така се разви мачът. С сътрудника дойдохме в сложен миг. Опитваме се да помогнем.за страдание през днешния ден бе злополука. Оправдание няма. Нищо не функционираше ", продължи Пенчев.

" Променихме групировката в 4-4-1. Идеята бе да понижим вредите, да не получим гол през второто полувреме. Не мисля че разликата сред двата тима е толкоз огромна ", добави треньорът.

" Оттук накъде? Има още 4 мача до края на полусезона. Ще се опитаме да измием този позор ", даде обещание експертът.

За контракта на Неделев:

" Не знам. Нямам визия. Не е от моята компетентност ", приключи изявлението си Петър Пенчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР