Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призна, че тимът му

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призна, че тимът му
Коментари Харесай

Николай Киров: Резултатът е реален

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призна, че отборът му е изпитвал компликации с директния жанр на игра на Дунав в днешната среща, която приключи наедно 1:1. Специалистът разяснява и новината, че Динко Дерменджиев е бил признат в болница съм подозрение за инсулт.

“Резултатът е действителен по отношение на показаното на терена. Двубоят не блестеше с положителни отигравания. Имахме компликации при директната игра на противника. Не успяхме да доразвием обстановките, които имахме. Лъчезар Балтанов, Джонатан Перейра и Вутов са съществени играчи за нас. Младите момчета влизат и натрупат опит. Мисля, че Слави Шопов и Крис Добрев се включиха добре. Трябва им още малко самочувствие при обстановките един на един. Директният жанр на игра не е комфортен за нас. Хубаво е, че сме непобедени и печелим точки. Има какво да градим като държание на терена. Надявам се, че ще бъдем в цялостен състав в идващите седмици”, стартира Дерменджиев.

“Сега разбирам новината за Динко Дерменджиев. През седмицата постоянно е покрай тима. Поне един път седмично минава през базата, където беседваме. Дано всичко е наред с него”, добави наставникът. Първа лига 24 кръг, събота 2 март  Дунав 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР