Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изрази оптимизъм преди предстоящото

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изрази оптимизъм преди предстоящото
Коментари Харесай

Киров: Имаме сили да елиминираме Маритимо

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изрази оптимизъм преди идното посещение на Маритимо от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Специалистът има вяра, че " канарчетата " могат да отстранят португалците, макар че Тодор Неделев няма да пътува. Освен това Омар Косоко ще изиграе последната си среща за носителя на Купата на България.

" Готвим се за тежка среща. Имаме сили да отстраняваме противника. Имаме проблеми към състава, само че се надявам момчетата да дадат всичко от себе си. Във футбола най-съществен е идващият мач. Опитваме се да не мислим за тежката загуба от ЦСКА през уикенда.

 Ботев Пд отпътува за Португалия Надявам се при положително развиване в мача с Маритимо, срещата с ЦСКА да бъде забравена. Фернандо Виана пътува с тима, само че на следващия ден ще решим дали да вземе присъединяване. Това е последната среща на Омар Косоко, който от петък би трябвало да се причисли към новия си отбор (ОАЕ - Ал Фуджейра. ) ", сподели старши треньорът на Ботев Николай Киров преди заминаването за остров Мадейра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР