Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе разочарован след загубения

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе разочарован след загубения
Коментари Харесай

Николай Киров: Една грешка реши финала

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе отчаян след изгубения край за Купата на България против градския противник Локомотив.

" Двубоят се разви по този начин, че се виждаше, че всичко ще се реши в една неточност. За жал я направихме ние. През първото полувреме много брак в нашите дейности, на нас това ни въздейства. На контраофанзива тимът на Локомотив ни наказа. Получи се равносилен дуел, една неточност го реши.

Имахме много проблеми на десния фланг, по тази причина направихме смяната, само че дано в този момент не проучваме. Не трябваше да се позволява тази обикновена неточност в отбрана.

Тази загуба ще ни натежи, няма по какъв начин. Доста мъчно, само че би трябвало да намерим метод да излезем от обстановката. Не мога да разясня тима на противника, през днешния ден не показахме нашата си игра. Ние разчитаме на притежаване на топката.

Имаше много напрежение у състезателите. Този брак сигурно е идвал и от това напрежение. Ако бяхме победили през днешния ден, щяхме да търсим положително показване в Европа. Засега не бих възнамерявал нещо в дълготраен проект ", съобщи Киров.
 Локомотив (Пловдив) победи Ботев (Пловдив) с 1:0 във финала за Купата на България
Купата е " черно-бяла "! Гол шедьовър съкруши Ботев и донесе невиждана наслада на Локомотив

Ален Ожболт се трансформира в воин за " смърфовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР