Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович коментира поражението с 0:2

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович коментира поражението с 0:2
Коментари Харесай

Желко Петрович: Загубите ми вдъхват допълнителна мотивация

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович разяснява провалянето с 0:2 от Черно море. Специалистът още веднъж акцентира на пропуските, които футболистите му вършат в предни позиции. Петрович не мисли да подава оставка и не се тормози за своето бъдеще в пловдивския клуб.

" Играхме добре през първото полувреме. Нормално е домакинът да има по-голямо владеене на топката. Пропуснахме чисто състояние през първото полувреме. Може би сме единственият тим, който няма гол, маркиран от нападател. Наистина е комично. Три пъти през седмицата упражняваме завършващ удар. И за мен е мъчно. През първото полувреме трябваше да водим с 2:0. Имахме 100-процентови положения. Опитахме да успокоим момчетата и да играем футбол. Не желая да разясня втория гол. Не видях дали е дузпа. Не се тормозя за работата си, тъй като работя всеки ден и то по 15 часа. Трябва да питате хората от управлението какво мислят за мен. Винаги имам вяра в позитивната развръзка ".

" В един мач всичко ще се отпуши и ще стане по-добре. Приемам доста неща и работя правилно. Ако в Ботев не са удовлетворени от мен, постоянно могат да ми го кажат. Сега е допустимо играчите да са изгубили увереността си. Искам те да играят свободно. Загубите ми вдъхват спомагателна мотивация. От 15 години съм треньор и в никакъв случай не съм се предавал. Ще забележим какво можем да създадем през декември. Ако не, ще продължим с тези играчи. Не мога да разясня полиграфа. Клубът изиска нещо сходно, а футболистите са много правилни. Не имам вяра, че нашите играчи продават мачове ". efbet Лига 9 кръг, събота 14 септември  Ботев (Пловдив) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР