Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич даде официална пресконференция преди

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич даде официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Копич: Всички знаят какъв мач предстои утре

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич даде публична конференция преди утрешното дерби на Пловдив против Локомотив. Специалистът показа, че атмосферата в съблекалнята на тима е добра след успеха над Септември (София). Също по този начин Копич разгласи на кои футболисти няма да може да разчита в дуела. 

„ Атмосферата в тима е добра. Чакаме утрешния мач. Всички знаят какъв мач следва. Всички знаят, че това е дерби. Всеки мач за нас е за три точки. Всеки мач на Ботев за мен е значим. Това, което аз желая, е да дадем всичко за клуба и почитателите. Всички дербита са идентични. Уважавам всеки един мой сътрудник, тъй като знам какъв брой е сложна треньорската работа. Пожелавам му добър сезон и добра борба, а от персонална позиция – всичко най-хубаво. Това, на което аз залагам, е висока активност на играта, нахлуване и напън. Засега считам, че тимът се показва добре и съм удовлетворен от работата на играчите. Направихме и някои неточности, които ни костваха точки “.

„ Анализирахме добре съперника с моя щаб. Знаем мощните и слабите им страни, които се надявам на следващия ден да използваме. Не мога обаче да встъпвам в детайлности. Победата над Септември беше доста значима за нас, тъй като беше първа за сезона. Гледахме Берое и Локомотив. И двата тима имаха своите шансове. Когато един тим загуби, в идната среща дават всичко допустимо от себе си. Това и чакаме. Сигурни сме, че Локомотив ще даде всичко от себе си в този мач. Марио Младеновски е част от нашия тим. Всички играчи за мен са значими. Трябва да излезем на терена и да дадем всичко от себе си за клуба и тима “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР