Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов подаде оставка след загубата

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов подаде оставка след загубата
Коментари Харесай

Ферарио Спасов не издържа - хвърли оставка

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов подаде оставка след загубата на отбора с 1:3 от Монтана. Това е пети следващ дуел, в който " канарчетата " не стигат до триумф. Пловдивчани имат едвам 5 точки и са на 12-ото място в шампионата.

" Не мога да допускам, че можем да изглеждаме по подобен метод. Отдавам заслуженото и на тима на Монтана. Ние играехме доста безгрижно. Не мога да си обясня за какво се получава такава. Има аргументи, само че би трябвало да се съберем и да решим дали ще продължаваме по този метод. Аз съм, човек с достолепие. След като тимът не може да реагира на моите хрумвания, в случай че управлението реши, няма проблем да подам оставка. В момента премислям да я подам. Който ме познава, знае, че аз си държа на думата. Химията в тима изчезна. Най-нормалното е да е даде късмет на някой, който ще вдигне тима. Основната причина е в мен. Чашата ми към този момент преля ", сподели Спасов.

" Това беше най-слабият мач на тима под мое управлението. Напълно подобаващ триумф за Монтана, който ни превъзхождаше във всички аспекти. Начинът, по който играехме, беше безпределно разочароващ. Не съм очаквал такова държание от футболистите. Общият звук не беше добър. Загубихме много безславно, макар че още веднъж поведохме в резултата. Нямам пояснение. Винаги диря повода в себе си, когато се получава такава игра ", добави треньорът на Ботев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР