Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов е спокоен преди утрешния

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов е спокоен преди утрешния
Коментари Харесай

Феро: На другите отбори резервите обръщат мачове, нашите на другия ден черпят с торти за дебют

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов е спокоен преди утрешния мач с ЦСКА-София, който би трябвало да дефинира финалиста за Купата на България. Треньорът на “канарчетата” съобщи, че тимът е равносилен на всички отбори в efbet Лига, до момента в който не пристигна време за промените, защото огромна част от запасите на тима нямат съвсем никакъв опит.

“Очакванията ми са да реализираме резултат, който да ни класира на край. Трябва да създадем по този начин, че да стигнем напред. Имаме някои проблеми със стартовия състав, само че имам вяра, че всички, които излязат на терена ще отговорят на упованията на почитателите. Трябва да сме умерени в страстите си и в случай че се класираме на финала да го приемем като една добра игра”, сподели Спасов.

“Хубаво е, че привлякохме Виктор Генев. Работим и по други неща в селекцията. Трябва да уважим всички момчета, които изнесоха този сезон. Не би трябвало да товарим играчите със свръх упования, а умерено да преценим, че даже в тази тежка конюнктура съумяваме да постановяваме играчи от нашата школа.”.

“Ние сме равностойни в мачовете против всички, до момента в който пристигна време за промените. Другите тимове имат хора, които влизат и трансформират образа на отбора, до момента в който при нас промените ни на другия ден носят торти, с цел да почерпят за дебют. Това като смешка, само че си е тъкмо по този начин. От това губим малко равноценност, което е напълно обикновено. Трябва да се гласоподава доверие на тези момчета. Трябва да сме търпеливи”, съобщи Феро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР