Наставникът на Ботев Желко Петрович похвали играчите си за представянето

...
Наставникът на Ботев Желко Петрович похвали играчите си за представянето
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев: Махам се, ако продадем Кристиан Димитров

Наставникът на Ботев Желко Петрович похвали играчите си за представянето им в мача с Дунав, в който стигнаха до триумфа след цялостен поврат от 0:1 до 3:1. Героят беше Тодор Неделев, който наниза хеттрик, само че съгласно сърбина заслугата е на всички.

Той също по този начин направи забавно изявление, че ще подаде оставка сега, в който клубът продаде бранителя Кристиан Димитров. Причината е, че към него има интерес от Университатя Крайова, а съгласно експерта това не е задоволително висока стъпка за него. Петрович счита, че може да има разлъка с национала, единствено в случай че офертата е доста висока.

"На терена не е единствено Тодор Неделев, играха 14 момчета през днешния ден. Още от първата минута поставихме противника напрегнат. Поставихме напрегнат нашите сътрудници. Имахме огромно предпочитание, само че играхме добър футбол. Цялото ми почитание към Дунав, само че трябваше да вкараме 4-5 гола. "

"В последните дни се занимавахме извънредно доста със статичните положения. Една неточност направихме, само че те се възползваха. На почивката им споделих да играят по този начин, както го вършиха и преди почивката, тъй че се увенча с триумф ", съобщи Петрович пред DIEMA SPORT, след което направи и коментара за Димитров.

"Ако Кристиан Димитров си тръгне, аз си потеглям на идващия ден. Никой не би трябвало да напуща, ние имаме потребност да привличаме. Ако клубът би трябвало да продава, разбирам го, само че ще би трябвало да променим задачите си. С цялото ми почитание, Кристиан няма какво да прави в Румъния. "

"Той е класен футболист и му би трябвало тим като междинна спирка, с цел да стигне до върха. Ако на клубът му трябват пари, няма проблем, само че тогава ще би трябвало да се оправдава на почитателите, не пред мен. Днес имаше още 2-3 клуба със скаути, които се интересуваха от него, в случай че дадат положителни пари, ще го продадем ", съобщи Петрович, след което разяснява и философията си за футбола.

"Този клуб продаваше доста играчи през последните години, това не е същият Ботев от преди 4-5 години. Опитваме се да играем офанзивно, само че не постоянно, тъй като не сме глупави. Виждам какъв футбол играе Ботев и не е елементарно. "

"Дори през днешния ден трябваше да играем доста нападателно, да разиграваме, тъй като имахме 10 съперника в тяхната им половина. Моята философия е като цяло да се играе офанзивно, само че няма да отидем да се самоубием против Лудогорец ", показа Петрович и най-после приказва за идния мач с Левски.

"Срещу Левски нямаме победа от 22-23 години. Нямаме победа в София от доста време, не желаеме да се надиграваме с Левски, а да бъдем умни ", приключи наставникът на "жълто-черните ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР