Наставникът на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер потвърди на днешната пресконференция

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер потвърди на днешната пресконференция
Коментари Харесай

Треньорът на Борусия: След като решихме проблема с Обамеянг, атмосферата отново е спокойна

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер удостовери на днешната конференция преди съботния мач с Хамбургер, че звездата Марко Ройс самичък ще реши дали е подготвен да играе.

Както е известно, острието към момента няма нито една изиграна минута през акцията, откакто скъса коленни връзки във финала за Купата на Германия против Айнтрахт Франкфурт предишния сезон.

" Марко тренира цяла седмица наедно с останалите и не е имал недоволства. Той ще каже дали е подготвен да се завърне. Възможно е да играе на следващия ден. Той е измежду малцината, които могат да решат цялостен мач, с помощта на изключителните си самостоятелни качества. Но той няма потребност да се потвърждава още веднъж на който и да е ", изясни австриецът.

" Атмосферата още веднъж е спокойна, откакто взехме решение казуса с Обамеянг. Работата ни е един цялостен развой и се нуждаем от време. Не желая да бъда сравняван с Томас Тухел, Петер Бос или Юрген Клоп, тъй като играта на тима е друга. Всеки има своите лични хрумвания по какъв начин да върви напред. "

 Ханс-Йоахим Ватцке заплаши играчите на Борусия (Дортмунд) със съществени санкции
Шеф в Борусия (Д) заплаши играчите със съществени санкции

" Следващият, който се опита да сложи клуба напрегнат, ще бъде пратен на трибуните "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР