Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че отборът е

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че отборът е
Коментари Харесай

Треньорът на Дортмунд е уверен, че тимът ще стартира с победа при подновяването на Бундеслигата

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич съобщи, че тимът е подготвен за подновяването на Бундеслигата през уикенда, когато отборът приема Аугсбург в неделя.

“Напълно сме подготвени и отдадени да стартираме с победа в неделя “, увери Терзич на конференция по-рано през днешния ден.

“Зимната пауза беше много дълга. Щастливи сме, че най-сетне започваме още веднъж и имаме много да се реваншираме. Искаме да внедрим нещата, които анализирахме и опитвахме да подобрим. Много състезатели се завърнаха от травми, само че Матеу Мори и Тома Мюние сигурно пропущат идния дуел. Други са под въпрос. За страдание Марко Ройс беше болен през цялата седмица “, сподели още Терзич.

Треньорът на Дортмунд добави, че нападателят Себастиен Алер се е показа добре в подготовката. “Гордеем се с него за метода, по който се пребори. Той измина дълъг път и сме щастливи, че още веднъж е с нас. Ще забележим дали ще играе от началото на мача с Аугсбург “, изясни треньорът във връзка Алер.

Старши треньорът изрази задоволството си от привличането на Юлиан Риерсон от Унион (Берлин). " Радваме се, че Юлиан избра да се причисли към нас. Играта му е доста динамична, а в нахлуване постоянно е нападателен. Това го отличава “, приключи Един Терзич.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР