Наставникът на беше крайно разочарован след поражението с 0:5 от

...
Наставникът на беше крайно разочарован след поражението с 0:5 от
Коментари Харесай

Феро: При такъв резултат всичко ще звучи като оправдание

Наставникът на беше извънредно отчаян след провалянето с 0:5 от. Специалистът нямаше пояснение за какво отборът му сподели две лица против и " алените ".

" При подобен резултат сме отстъпили при съвсем всички футболни съставни елементи. Имахме равновесие до първия гол на ЦСКА, след което имаше единствено един тим. При подобен резултат всичко ще звучи като опрощение. Използвахме същия състав от успеха над Левски, само че с една смяна. Не чаках такава трансформация. Има доста тимове с проблеми, не сме единствено ние. Тук обаче няма аргументи, събития и конюнктура. Почти всички тимове минават през такава рецесия. На напред във времето би трябвало да излизат напълно други качества на играчите. Казвал съм доста пъти, че нямам огромна дълбочина в състава. Непонятни са ми тези две лица против Левски и ЦСКА. Нямам пояснение. Явно би трябвало да се търсят нови разновидности и играчи. На този стадий това не е допустимо. Много е евентуално да приключим този шампионат с тези състезател. Предстои трансфер на Слави Шопов. този метод се подлагаме на такива унижения. Не си припомням като треньор и футболист да съм падал с такава разлика ".

" Всичко е релативно в нашия футбол. Трябва да се види накъде ще поеме този тим и какво ще стане с него. Ще се намерят ли хора, които в действителност обичат този тим. Не мога да се оплача от момчетата при домакинските мачове. Моето персонално предпочитание е да не виждам тима по този метод. Подкрепа имаме единствено от почитателите и двама души, които са непрекъснато с нас. Неяснотата продължава да витае с цялостна мощ към тима, само че това не е опрощение за загубата с 5:0 ". efbet Лига 8 кръг, петък 2 октомври  ЦСКА 1948 5:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР