Наставникът на Берое - Петър Колев, коментира загубата с 1:2

...
Наставникът на Берое - Петър Колев, коментира загубата с 1:2
Коментари Харесай

Колев: Нямам думи, доста хора на терена не ме разбраха

Наставникът на Берое - Петър Колев, разяснява загубата с 1:2 от Левски и не скри недоволството си от играта на своя отбор.

"Явно през седмицата не съм могъл да убедя играчите какво ни чака тук. Тази липса на настъпателност, на битка през първото полувреме.. Нямам думи. Изключително едва първо полувреме за нас. Имахме нещастието с цифров превес да получим втори гол. През второто полувреме имахме напън, само че по-скоро безреден. Не е тва, което би трябвало да е ", съобщи Колев.

"Слаб мач. Явно повода е в мен, че не съм убедил играчите, че тук е "Герена " и ще срещнат един тим с огромна настъпателност, с положителни играчи, които не заслужаваха точковия актив, който имаха. Доста хора вътре не ме схванаха. Няма по какъв начин да стане без да печелиш единоборства. Трябва да влезеш в борба. "

"Изключително бавни дейности в средата на терена. Да, в действителност създадохме много рискове, само че ни липсваше финалния удар. Трябваше да натиснем още малко по десния фланг, където не бяхме толкоз дейни. "

"Имаме много работа да вършим, във всяко едно отношение. Трябва да завършваме селекцията, освен входящите, а и изходящите прехвърляния. Има съответни имена, само че ще бъде оповестено в допълнение. "

"Днес допуснахме гол от статично състояние. Не влязохме в обикновено единоборство. Вторият гол се вижда рядко по терените, извънредно сложен удар за улавяне. Може би това наля още повече олово в краката на играчите и някои от тях не демонстрираха това успокоение ", приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР