Наставникът на Берое - Петър Хубчев, коментира победата с 1:0

...
Наставникът на Берое - Петър Хубчев, коментира победата с 1:0
Коментари Харесай

Хубчев: Имахме късмет, рано е да коментираме седмото място

Наставникът на Берое - Петър Хубчев, разяснява успеха с 1:0 над състава на ЦСКА 1948.

"Ние не влязохме добре в този мач, дори имахме много шанс първото полувреме. Радва ме, че все пак с повече дебелоглав и спортна завист успяхме да вземем трите точки. Малките неща вземат решение дуелите сред тези четири тима ", призна Хубчев.

"Играта не ни потегли, не се ориентирахме добре, не влизахме в точния момент в единоборствата. Тази тактическа дисциплинираност, която коригирахме, бе в основата на всичко. Признавам спасяванията на вратаря на ЦСКА. "

"Няма победа, която да не носи самочувствие и въодушевление. При всички положения ще окаже въздействие. Разликата в тимовете е минимална, тъй че би трябвало по най-бързия метод да се възстановим и да се подготвим за идващия тежък мач. "

"Рано е да разясняваме възможностите за седмото място. При толкоз оставащи мачове и такава разлика в точките е самоуверено да даваме прогнози. Така известната фраза "Мач за мач " важи с цялостна мощ. "

"Имаме няколко индивида, които са на ръба на опциите си, само че стискат зъби и играят. Това са неща, които съпътстват даден тим. Не можем да избягаме, би трябвало да живеем с тях. Малкият кадър е терзание, само че се оправяме ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР