Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Киров: Много елементарни голове след груби индивидуални грешки

Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след загубата на своя отбор от Ботев (Вр). “Заралии ” позволиха проваляне с 0:2, а Киров не остана удовлетворен от държанието на своите играчи.
 Ботев (Враца) взе доста значима победа над Берое Ботев (Враца) взе доста значима победа над Берое
“Не може една насилствена промяна да има подобен образ в тройката централни бранители. Двата гола бяха през центъра, което е неприемливо.

Дебнехме се кой ще сгреши. Много обикновени голове, които както и да ги проучваме, са груби самостоятелни неточности, само че би трябвало да мислим за идващия дуел.

Въпросът е да няма такова поведени като през втората част. Явно промяната беше съдбовна. Аз съм сигурен, че до края няма да е умерено. Въпросът е в този момент да се концентрираме до края. Следва мач с подъл противник, който успяхме да победим по-рано през сезона. Мачът със Спартак ще е радикално друг. Трябва бързо да си забравим старите резултати и да се настроим за идващия.

Те демонстрираха добра игра, просто им липсваха резултатите. Сигурен съм че дуелът в четвъртък ще е сложен ”, съобщи Киров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР