Наставникът на Берое Димитър Димитров похвали днес старанието на играчите

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров похвали днес старанието на играчите
Коментари Харесай

Херо за следващия мач: Трябва да питате съпругата ми за кой ще е, там ще е по-интересно

Наставникът на Берое Димитър Димитров похвали през днешния ден старанието на играчите си, макар че изгубиха с 1:3 гостуването си на Ботев (Пловдив). Наставникът на заралии обаче съобщи, че тимът му се нуждае от селекция, с цел да вдигне равнището.

“Всички кадрови проблеми повлияха. Перниш нямаше по какъв начин да влезе, Бандаловски също имаше проблеми и влезе неопитен. Смея да настоявам, че първото полувреме стояхме по-добре от Ботев. През второто полувреме пуснахме ранен гол и с тази пейка няма по какъв начин да отвръщам. Нямаме нападателен футболист на пейката.

Днес момчетата се стараха, само че тъпо, че нямаме вариативност. През зимата би трябвало да създадем Берое доста по-боеспособен тим.

Надявам се зимата да създадем спомагателна селекция и еднороден тим. Тогава нещата ще наподобяват доста по-различно”, сподели Херо, който бе запитан и за идващия противник на заралии - Царско село, където помощник-треньор е неговият наследник.

“Трябва да питате брачната половинка ми за кой ще държи, там ще е по-интересно”, разяснява Димитров. efbet Лига 19 кръг, събота 7 декември  Ботев (Пловдив) 3:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР