Наставникът на Берое Димитър Димитров не е доволен от състоянието

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров не е доволен от състоянието
Коментари Харесай

Херо: Далеч сме от истината

Наставникът на Берое Димитър Димитров не е удовлетворен от положението на футболистите, макар днешната победа с 1:0 над Арда, само че добави, че то няма по какъв начин да е по-различно поради двумесечната пауза без право на тренировки.

“Малко по-доволен съм от първата контрола. Не тъй като спечелихме мача, а поради това, че имаше малко повече динамичност, скорост и експедитивност. Но като цяло сме надалеч от истината, в случай че би трябвало да бъдем почтени. Следващата седмица считам да понижим натоварванията, с цел да има повече прохлада. Във физическо отношение считам, че ще бъдат малко по-добре. Но игрово много са изостанали. Няма по какъв начин да друго, в случай че не сме упражнявали два месеца и половина. Като цяло би трябвало да се стараем и оправдания от подобен тип не би трябвало да има. В общи линии съм наясно със състава, само че би трябвало да дам късмет на всички. Виждате, че един Охене, който е надалеч от своето оптимално положение, би трябвало да му даваме късмет да набира. Лошото е, че няма контролни, а единствено публични срещи. Останалите хора би трябвало да натрупат и надграждат”, сподели Херо, който добави, че тимът му се нуждае от нови попълнения.

“Като численост сме малко - 15 индивида сме. Трябва да прибавяме. Знаете, че и зимата освободихме хора. Но ще търсим нови след края на тези седем-осем кръга, които ще се изиграят”, изясни Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР