Наставникът на Берое Димитър Димитров не бе особено доволен въпреки

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров не бе особено доволен въпреки
Коментари Харесай

Херо бесен: Някои играчи ще бъдат приземени, не съм щастлив от такива победи

Наставникът на Берое Димитър Димитров не бе изключително удовлетворен макар успеха над Етър с 3:2 с гол в последните минути. Херо даде обещание да „ приземи своите футболисти, които са се взели на съществено след няколко мача за националния отбор”. Наставникът призна, че не е щастлив от успеха, а единствено от трите точки, като играта на тима му изобщо не е задоволила неговите искания.

„ Ние сме си отговорни, че трябваше в края да взимаме успеха. Водихме с 2:0, несериозно бита дузпа, несериозна игра. Някои хора взехме ги от трета и четвърта дивизия, станаха национали и се взеха за доста положителни футболисти. Ще ги приземя скоро. От такава победа не мога да бъда удовлетворен. Само резултатът ме задоволява”, стартира Херо.

„ Не знам какъв е казусът в играчите. Това се получава втори следващ мач. С Пирин беше същото, през днешния ден отново по този начин. При 2:0 би трябвало да го затворим с лекост. При първата офанзива, откакто вкарахме гол, допуснахме първия и при статично положения пристигна втория гол, който е с детски привкус.

„ Гаюс вкара с Пирин дузпата. Макута самичък реши да извърши, видяхте по какъв начин я би. Казах на Минчев да я бие, само че той си взе топката. Всяка една победа е значима, само че не мога да бъда благополучен от такива победи. Искам триумфите да има качествена игра, настъпателен футбол. При мен има отчаяние след подобен триумф. Не би трябвало да се имат за велики футболисти. Ще търсим метод да се оправим с този проблем”, приключи Димитров.
efbet Лига 10 кръг, понеделник 26 октомври  Етър 2:3краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР