Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо обяви след днешната победа с

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо обяви след днешната победа с
Коментари Харесай

Херо: Още повече съжалявам, че не бихме Левски

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо разгласи след днешната победа с 2:0 над Локомотив в Пловдив, че още повече съжалява за мача с Левски от предходния кръг, който заралии изгубиха с 1:2.

“Мач с две лица за нашия тим, поради това, че имахме проблеми. Четири индивида не играха и прекроихме схемата. През първото полувреме придвижването на тима не беже на нужното равнище. През второто полувреме показахме напълно друго лице - вдигнахме темпото и справедливо спечелихме.

Спечелихме и още повече скърбя за мача с Левски. Надиграхме Левски и заслужавахме да победим. Ако бяхме спечелили, имахме действителен късмет да играем в Европа”, сподели Херо, който добави, че старозагорци търсят заслужен заместител на напускащия голмайстор Мартин Камбуров.

“Реално сме съвсем с нов тим. От началото на годината демонстрираме положително равнище, неизменност. Надявам се тази седмица да се решат нещата със селекцията. Мартин при всички положения ще липсва, разделяме се другарски и ще му търсим заслужен заместител.

Надявам се и Перниш, и Фуртадо, и Конте да са подготвени за мача със Славия. Ще съм извънредно удовлетворен, в случай че това се случи”, добави Димитров. efbet Лига 29 кръг, неделя 5 юли  Локомотив (Пловдив) 0:2краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР