Наставникът на Берое Александър Томаш сподели мнението си след днешния

...
Наставникът на Берое Александър Томаш сподели мнението си след днешния
Коментари Харесай

Томаш: Искам да играем така, както през второто полувреме

Наставникът на Берое Александър Томаш показа мнението си след днешния триумф с 1:2 като посетител на Витоша (Бистрица). Тимът от Стара Загора реализира цялостен поврат след два гола на Мартин Камбуров.

" Не влязохме добре в мача. Голът, който получихме, ни разсъни. Всеки мач влизаме като любимци, само че би трябвало да го потвърдим на терена. Защо би трябвало да допуснем гол, с цел да се събудим? Когато побеждаваме по този метод, значи, че можем да се превърнем в тима, който желаеме. Няма по какъв начин тимът на Витоша да се бие самичък. Трябва да бъдем настоятелни. През второто полувреме показахме повече старания. Реакцията на футболистите беше доста добра. Не желая да се случват такива неща ".

" Няма да върша оценка за играта на Влади Гаджев. Всеки футболист е значим и би трябвало да дава максимума от себе си. Той ще бъде конкуренция в средата на терена, където притежаваме петте най-хубави български полузащитници в България. Искам тимът да играе по този начин, както игра през второто полувреме. ЦСКА е гранд като Левски. Фланелката доста им оказва помощ, имат положителни характерности. Играем във всеки мач за победа ", разяснява Томаш.

 Росен Кирилов призна по-голямата класа на Берое
Росен Кирилов призна по-голямата класа на Берое

" Не обичам да се затваряме и единствено да тичаме, а другият тим да играе с топката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР