Наставникът на Беласица Венцислав Иванов остана доволен от победата с

...
Наставникът на Беласица Венцислав Иванов остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Треньорът на Беласица: Ключът към успеха бе себераздаването

Наставникът на Беласица Венцислав Иванов остана удовлетворен от успеха с 3:0 над Спортист Своге. Успехът пристигна след две следващи загуби за петричани, а в огромен интервал от срещата, домакините играха с човек по-малко.

„ Радваме се на успеха. Искам да поздравя футболистите си. Ключът за успеха бе себераздаването на играчите. Въпреки че рано останахме в числено понижен състав, положихме съществени старания. Тази седмица беше много тежка. Беше неприятно след тези две загуби и се веселя, че с тази игра и това себераздаване, успяхме да се върнем на верния път ”, показа старши треньорът на Беласица.

Относно аления картон в мача той показа: „ Не съм гледал обстановката, само че първоначално ми се стори, че има нарушаване в наказателното поле. Мисля, че е пресилено да го изгониш за това нещо. ”

„ Пoчти постоянно споделям, че всеки идващ мач е доста значим за нас. Имаме много сложна стратегия, наясно сме с това. Тя програмата ни не е лесна още от подновяването на пролетния дял. Играем с тимове, които или се борят за оставане или имат безапелационни цели за влизане в по-горната група ”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР