Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик показа, че не е

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик показа, че не е
Коментари Харесай

Треньорът на Байерн скочи на ръководството

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик сподели, че не е благополучен от трансферната политика на клуба по отношение на привличането на още един нападател. След като Роберт Левандовски получи травма и ще отсъства най-малко месец, в този момент мюнхенци нямат заслужен негов заместител. В Байерн е процедура управлението да прави прехвърлянията, като мнението на наставника не всеки път се взима под внимание. Така през последните години Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге по този начин и не осигуриха опция на полския голаджия.

“Клубът би трябвало добре да обмисли своята позиция по отношение на привличането на нов нападател. Това не е моя работа. Със сигурност имам мнение по тематиката, само че ще го запазя за себе си”, съобщи Флик през днешния ден.

Лева получи контузия по време на дуела с Челси в Шампионската лига преди дни. Сега треньорът ще се опита да компенсира с потреблението на играчи, които по принцип работят на други позиции. “Разполагаме със Серж Гнабри, а и Томас Мюлер може да играе на върха”, сподели експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР