Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик отчете факта, че както

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик отчете факта, че както
Коментари Харесай

Ханзи Флик преди финала с Байер: И двата отбора имат много добри играчи, но не можеш да си успешен сам

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик регистрира обстоятелството, че както баварците, по този начин и съперникът им на финала за Купата на Германия - Байер (Леверкузен), разполагат с доста положителни футболисти, само че акцентира, че най-важно е представянето на целия тим.

“И двата тима имат доста положителни играчи, само че не можеш да си сполучлив самичък. Това зависи от представянето на тима. Всеки би трябвало да направи своя принос. Знаем по какъв начин играят Леверкузен, уповавам се. Индивидуалните играчи въпреки всичко могат да покажат своите качества, само че не се концентрирам върху това. Освен Хави Мартинес и Корентен Толисо, всички са на линия. Никлас Зюле ще вземе присъединяване в последната подготовка и по-късно ще решим дали ще попадне в състава на следващия ден.

Надявам се, че Тиаго Алкантара няма да напусне. Операцията му не беше толкоз от дълго време, само че всичко мина по проект. Утре може да стартира като титуляр, той е 100% подготвен. Условията за този край са разнообразни, само че би трябвало да приемем това. Гледаме към мача и ще се опитаме още веднъж да донесем дубъл в Мюнхен. Томас Мюлер е част от тима. Става въпрос за това всеки да демонстрира своите качества и да дава най-хубавото от себе си за отбора. Той го прави доста добре с месеци. Той е състезател, който дава на тима доста импулси и командва дружно с капитана, което е толкоз важно”, съобщи Флик на конференцията си преди финала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР