Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик коментира шансовете на своя

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик коментира шансовете на своя
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Липсата на фенове не може да бъде оправдание

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик разяснява възможностите на своя тим в дербито с Борусия (Дортмунд), което е във вторник от 19:30 часа. Шампионите имат 4 точки преднина пред вестфалци и това си е като край в борбата за купата в Бундеслигата, тъй като по-късно ще остават единствено 6 кръга. Заради пандемията домакините няма да могат да разчитат на своите ентусиасти. Според Флик обаче това не би трябвало да служи за опрощение на “жълто-черните”.

“Атмосферата от цялостни трибуни може да вдъхне убеденост на всеки тим, само че по-важно е по какъв начин ще се оправиш с дадената обстановка. Трябва да приемеш събитията и да не търсиш извинение”, съобщи треньорът на баварците.
 Добри вести за Борусия преди дербито с Байерн на следващия ден
Той няма да може да разчита на Тиаго Алкантара, който е контузен и не тренира и през днешния ден.

Флик загатна, че няма да разчита на Жером Боатенг от идващия сезон. Защитникът по този начин и не може да си откри нов клуб, само че поради травми продължава да е корав титуляр. “Говорихме си и бях почтен по отношение на него. Той би трябвало да реши какво желае за бъдеще. Иначе с Байерн той е спечелил всичко и по тази причина продължава да бъде уважаван”, изясни наставникът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР