Наставникът на Байерн Ханзи Флик заяви, че играчите му трябва

...
Наставникът на Байерн Ханзи Флик заяви, че играчите му трябва
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Трябва да положим усилия, за да се мотивираме

Наставникът на Байерн Ханзи Флик съобщи, че играчите му би трябвало да положат старания да останат стимулирани. Причината това да се случва по-трудно е в неналичието на почитатели по трибуните. Баварците възобновиха шампионата с победа над Унион (Берлин), което за тях бе 15-а победа в последните им 16 мача във всички шампионати. Утре те ще се изправят против Айнтрахт на празния " Алианц Арена ".

" Важно е поставим старания, с цел да достигнем равнището на мотивация, което губим с празните трибуни. Решителен е манталитетът. Разбира се, преимущество е, когато имаш по-високо качество на терена, само че това е обстановка, в която не е доста елементарно ", съобщи Флик.

Байерн се е устремил към седма поредна купа. Баварците имат преднина от 4 точки пред Борусия (Дортмунд) осемкръга преди края. Двата тима се изправят един против различен в решителна борба идната седмица.

Fine tuning for #FCBSGE #packmas pic.twitter.com/fgVlEl0HCx
— FC Bayern English (@FCBayernEN) May 22, 2020
Флик показа, че Тиаго е под въпрос за идния мач и за огромното дерби, което е във вторник. 29-годишният халф игра цялостен мач против Унион, само че по-късно е получил мускулна контузия. " Серж Гнабри наподобява добре, само че при Тиаго би трябвало да покачаме. Надавяме се, че и двамата ще бъдат с нас. При останалите няма смяна ", сподели наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР