Наставникът на Барселона Шави Ернандес обяви, че в мача срещу

...
Наставникът на Барселона Шави Ернандес обяви, че в мача срещу
Коментари Харесай

Шави обяви завръщането в игра на Ансу Фати

Наставникът на Барселона Шави Ернандес разгласи, че в мача против Майорка довечера ще може да разчита на 19-годишният Ансу Фати.

Роденият в Гвинея национал на Испания се завръща в групата на " каталунците ", откакто за последно игра в шампионата за Купата на Краля през януари.

" Утре ще играе най-малко няколко минути. Той е благополучен, наподобява ухилен. Жалко е, че не съумях да го употребявам тези месеци. Той е специфичен състезател ", разяснява треньорът на Барса.

Шави разкри още, че тимът му се нуждае от победа против Майорка на " Камп Ноу ", с цел да си възвърне позагубената убеденост след трите следващи загуби вкъщи.

" Пропуснахме две златни благоприятни условия. Нуждаем се от победа, с цел да прибавим нови точки и да възстановим позитивизма. Трябва да поставим старания. Нашата действителност е, че всеки мач е край ", съобщи наставникът на Барселона.

Бившият полузащитник разяснява и огромният противник Реал (Мадрид), който през днешния ден може да си подпечата спечелването на купата при победа или тъждество против Еспаньол.

" Ако Реал стане първенец през днешния ден, ще го поздравим. Те бяха по-добри, тъй като това е дълго съревнование и нормално този, който го заслужава, печели ", приключи Шави.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР