Наставникът на Барселона Кике Сетиен твърди, че не се притеснява

...
Наставникът на Барселона Кике Сетиен твърди, че не се притеснява
Коментари Харесай

Сетиен: С Меси се разбираме, а отборът играе силно

Наставникът на Барселона Кике Сетиен твърди, че не се тормози от нищо, откакто напоследък облаците над главата му се сгъстиха. “Лос кулес” са към този момент на 4 точки зад Реал Мадрид, а сред футболистите и треньорския щаб има напрежение. Според информациите Лионел Меси и останалите тартори намерено недолюбват Сетиен, което най-вероятно ще докара до освобождението му.

“С Меси се разбираме добре - съобщи треньорът. - Всичко друго са спекулации. Двамата си приказваме за каквото е належащо.”
 Седмица по-късно атмосферата в Барселона остава отровна
“Във всеки клуб и във всяка съблекалня има някаква подчиненост и това в никакъв случай не ми е пречело - продължи Сетиен. - Дори в противен случай - аз в никакъв случай не виждам да натрапвам концепциите си, а просто се пробвам да убедя футболистите в тях. Знам, че сега се подвига доста звук около мен, само че не ми е за първи път. Това е нещо обикновено, изключително когато не побеждаваме. Дори за минута не съм се замислял какво би станало персонално с мен.”

Наставникът отхвърли да разяснява слуховете, че Меси може да напусне “Камп Ноу”. “Лично аз не съм чул нищо от него по тематиката. Няма какво да кажа, това не е моя работа”, счита Сетиен.

Squad list
#VillarrealBarça pic.twitter.com/EXVNizRrFH
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 4, 2020
В неделя Барса гостува на Виляреал, а проблем за тима е и слабата форма на Антоан Гризман. “Антоан е добре, той е огромен експерт. Разменихме си няколко думи. Гризман е положителен човек и знам, че това няма да му повлияе. Убеден съм, че още веднъж ще го забележим да се раздава на 100%. Иначе в този момент се изправяме против един от най-хубавите тимове след рестарта. Истината е, че този мач идва в интервал, в който играем добре. Представихме се мощно и против Атлетико Мадрид. В момента обаче изоставаме от Реал Мадрид, само че към момента имаме шансове. Ще се борим до последно”, приключи Сетиен.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР