Наставникът на Барселона Кике Сетиен също взе отношение по темата

...
Наставникът на Барселона Кике Сетиен също взе отношение по темата
Коментари Харесай

Сетиен: Има ситуации, които на всички се струват странни при употребата на ВАР

Наставникът на Барселона Кике Сетиен също взе отношение по тематиката с използването на ВАР в мачовете от Ла Лига след подновяването на сезона. По-рано президентът на клуба Джосеп Мария Бартомеу изрази мнение, че в последно време системата не се употребява по почтен метод.  Босът на Барса: Оставам аз, остава и треньорът. Ако не спечелим Ла Лига, има ШЛ “Няма причина за какво на мен да ми се коства неприятно някой да си споделя мнението. Не съм слушал президента, само че той го е направил с почитание. Има обстановки, които на всички ни се костват странни, що се отнася до използването на този инструмент. Има съответни дейности, които някой път се гледат, а различен път - не. Разполагаме с невероятен инструмент, само че не мисля, че се употребява по повсеместен метод. Трябва да реализираме единодушие по отношение на това, тъй като то те разсейва. Също по този начин всеки интерпретира по личен метод какво се случва. След това би трябвало да се универсиализира този аршин и в случай че би трябвало да се гледат някои обстановки, да се гледат и останалите. Ако ли не, да се приема решението на съдията, както беше преди.
Setién: " Of course we can win the league. Reality proves it and the math, too. We don't have to think about the opponent, we have to win every game. If we don't win it, we can us the progression for another competition. "
— barcacentre () (@barcacentre) July 7, 2020 Ако Реал Мадрид завоюва шампионата поради ВАР? Понякога решенията фаворизират един или различен тим. Един път те са верни, различен път - неверни. Винаги един отбор се вижда миропомазан, а различен - ощетен. Разбира се, че към момента можем да станем първенци, споделя го математиката. Трябва да съхраним вярата до последния ден. Трябва да се концентрираме върху това какво можем да създадем ние. Да печелим, да оставяме положителни усещания и да прогресираме. Ако не в тази обстановка, то всичко това да послужи в идната.
[FCB] | Setién: “We are very happy, results are one thing, but feelings are another. The success we had against Villarreal surpassed other games, but we had good times too.” pic.twitter.com/maZngsdGMu
— BarçaTimes (@BarcaTimes) July 7, 2020

Дали Реал са най-хубавият тим и заслужават повече да са водачи? Ще приказвам за нас. Имахме серия от мачове, в които не успяхме да се разпишем и в които не знам дали се справихме толкоз добре, колкото във Виляреал. Но в първия половин час в Севиля и Виго трябваше да поведем с разлика. Има няколко дуела, в които играхме добре, само че ни липсваше това във Виляреал. То е ентусиазъм, което от време на време имаш, а различен път не, само че има неща, които правиш добре, както и такива, които не правиш добре. Доволни сме от метода, по който върваят нещата. Например против Атлетико Мадрид направихме доста мощен мач против конкурент, който най-вече ни усложни нещата. Има доста вътрешни неща, които вие сигурно няма да оцените. Вземате поради само головете, само че има доста повече от тях”, съобщи Сетиен по време на конференцията си преди градското дерби с Еспаньол. Ла Лига 35 кръг, сряда 8 юли  Барселона 18:00предстои  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР