Наставникът на Барселона Кике Сетиен отново беше потърсен да коментира

...
Наставникът на Барселона Кике Сетиен отново беше потърсен да коментира
Коментари Харесай

Кике Сетиен: Ако Меси не вярваше в проекта на Барса, той щеше да напусне

Наставникът на Барселона Кике Сетиен още веднъж беше потърсен да разяснява възможните прехвърляния на Лаутаро Мартинес от Интер и Неймар от Пари Сен Жермен в клуба, както и опцията каталунците да бъдат провъзгласени за първенци в Ла Лига. Също по този начин той приказва и за бъдещето на суперзвездата Лионел Меси на " Камп Ноу ".

" По отношение на привличането на някои играчи, водим преговорим, само че сегашната обстановка ще усложни доста неща. Не съм нито черноглед, нито оптимист за Лаутаро. Той ми харесва, както ми харесват огромните играчи, само че не си върша илюзии за никого от тях. Неймар? Икономически ще е комплицирано да вземем фугболисти от сходно равнище. Ситуацията на клубовете ще е сложна, тази пандемия ще сложи под въпрос много неща. Също по този начин ще забележим какво ще е ситуацията с изтичащите в края на юни контракти.

— Setién: " I'm neither pessimistic nor optimistic about Lautaro. I admire great players and I have no delusions with any player. " pic.twitter.com/IB8f54Xm2F
— Barça Universal (@BarcaUniversal) April 20, 2020
Едва неотдавна разбрах, че Меси може да приключи контракта си с Барса. Аз обаче съм сигурен, че той ще остане. Ако на Меси не му беше ясно, че клубът има шампионски план, може би щеше да си тръгне. Барселона обаче постоянно се пробва да има печеливш план. Да бъдем оповестени за първенци? Трудно виждам по какъв начин това ще стане. Докато нещата не се изяснят, избирам да си остана у дома. Ако би трябвало да се постави край, коства ми се обикновено класирането да си остане същото, макар че тогава не бих се чувствал като първенец ", съобщи Сетиен за предаването El Transistor.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР